Miskolc Holding Zrt.

Fokozottan ellenőrzik hétvégén a parkolókat

2020. április 09., csütörtök
Bár az idő jóra fordult, a járványhelyzet nem múlt el, éppen ezért az önkormányzati rendészek ellenőrzik majd a népszerű kirándulóhelyek melletti parkolókat - közölte a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.
 
A közlemény emlékeztet, hétfőtől ingyenes a parkolás az ország egész területén, így Miskolcon is.
 
- A jó idő beköszöntével ennek köszönhetően is egyre többen mennek ki a szabadba, indulnak sétálni a városban, annak ellenére hogy a járványveszély még nem múlt el. Ezzel pedig akaratlanul is fertőzésveszélynek teszik ki magukat és másokat is. A járvány terjedését egyelőre továbbra is egyetlen módon lehet jó eséllyel lassítani, ha mindenki betartja a kijárási korlátozásokat és otthon marad - írják.
 
Éppen ezért a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai nagypénteken és húsvét hétvégén fokozottan ellenőrzik majd a parkolókat a népszerű kirándulóhelyek környékén, például Lillafüreden.
 
Saját és mások egészségének megóvása érdekében továbbra is azt kérjük mindenkitől, hogy akinek nem muszáj, ne menjen ki az utcára, hanem maradjon otthon. Csak így lehet sikeres a járvány ellen folytatott küzdelem - zárul a tájékoztatás.

 

2013 © Miskolc Holding Zrt.