Miskolc Holding Zrt.

Hírek

Sikeres pályázatlebonyolítás home office-ban a Miskolc Holdingnál

A hétköznapi hősök sorozatban hétről hétre a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatainak egy-egy munkatársát kérdeztük arról, mit és hogyan dolgozik a március közepén kihirdetett rendkívüli helyzet óta. Befejező epizódunkban Pallér Zsuzsannát, a Miskolc Holding Zrt. munkatársát kérdeztük.
 
magyar

Egymillió forintos eszközzel támogatta Veres Pál a koraszülött osztályt

Veres Pál, Miskolc polgármestere mecénás alapjából egymillió forintot adományozott az Országos Mosoly Egyesületnek, a pénzből a szervezet a B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjában (GYEK) a koraszülött-újszülöttpatológiai osztályának vásárolt egy kék lámpát, amely a csecsemők születés utáni sárgaságának kezelésére szolgál. 

magyar

Pünkösdre szinte minden attrakció újranyit Miskolcon

A járványt korlátozó intézkedések enyhítése révén napról-napra szaporodik azon attrakciók száma, ahová lehet szabadidős programot szervezni. Jelen helyzetben felértékelődnek azok a desztinációk, amelyek több szabadtéri látnivalóval rendelkeznek, így Miskolc is előnyös helyzetbe kerül, hiszen a Bükk-hegység ölelő karokként veszi körül a Szinva-patak mentén húzódó várost. Miskolc TDM szervezete csokorba szedte hova érdemes programot szervezni a jövőben.

magyar

Oldalak

2013 © Miskolc Holding Zrt.