Miskolc Holding Zrt.

Meglepetés a miskolci gyermekotthon lakóinak

2016. január 04., hétfő
Meglepetés a miskolci gyermekotthon lakóinak

Egy kis csomag, tele szeretettel: meglepetés a miskolci gyermekotthon lakóinak

Sok-sok becsomagolt ajándék – ez várta a Gyermekváros lakóit. A meglepetés a Miskolc Holdingtól érkezett. A vállalat évek óta segíti azokat, akik nem ünnepelhetik a családjukkal a karácsonyt. Idén ketten is személyre szóló ajándékot kaptak, azért mert példaértékűen viselkedtek egész évben.

Leírás: holding_adomany_gyermekvaros_151217_ja_7.jpg

Fotó: Juhász Ákos

Két asztalt is megtöltöttek a becsomagolt cipős dobozok. Név nem szerepel egyiken sem, csak annyi van rajta hogy lány vagy fiú és egy szám - hogy hány éves gyerek örülne leginkább az ajándéknak. Egy kis műsorral köszönték meg a Gyermekváros lakói a Miskolc Holdingnak a rengeteg ajándékot.

A cég és tagvállalatainak dolgozói már négy éve támogatják azokat a gyerekeket, akik nem tölthetik a szeretet ünnepét a családjukkal.

Leírás: holding_adomany_gyermekvaros_151217_ja_1.jpg

- Mindig egyeztetünk a gyermekotthon vezetőivel, a nevelőkkel, hogy mire van szükségük az itt élőknek és aszerint határozzuk meg azt, hogy mit gyűjtünk, mit teszünk a dobozokba, mit csomagolunk be és hozunk ide. Most is többnyire ruhanemű van benne, sportszerek, játékok – nyilatkozta Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.  

A Gyermekváros dolgozói szerint szinte mindegy is, hogy mi kerül a dobozba, a gyerekek mindennek örülnek. - Ezeket a közös adományokat nagyon jó szívvel veszik a gyerekek, hisz látják azt, hogy nagyon sokan gondolnak rájuk - mondja Dobosné Vörös Eleonóra, a Miskolci Egyesített Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény megbízott intézményvezetője.   

Leírás: holding_adomany_gyermekvaros_151217_ja_3.jpg

- Meglepő, mondhatjuk, hogy sokkoló volt számomra, hogy a 102 gyerek közül én vagyok a legjobb… - mondja Galamb Alex, aki külön ajándékot is kapott.

- Azt gondolom, hogy ilyen környezetből eljutni egyetemre és jó teljesítménnyel elvégezni egy egyetemet, az kiemelkedő teljesítmény mindenképpen. Én ezért azt kérem minden évben az intézményvezetőtől, hogy javasoljon számomra két olyan diákot, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és ezeknek a diákoknak én magam szoktam külön ajándékot vásárolni – mondja Pálffy Kinga, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója.

Az, hogy mi van a dobozokban egyelőre még nem derült ki. Meglepetés marad egészen jövő keddig, ugyanis az ajándékokat egy közös, kicsit előrehozott karácsonyi ünnepségen, december 22-én bonthatják majd ki a gyermekotthon lakói. 

Forrás: minap.hu

2013 © Miskolc Holding Zrt.