Miskolc Holding Zrt.

Szerdától újra nyitva a Tourinform Miskolc

2020. május 28., csütörtök
 Szerdától újra nyitva a Tourinform Miskolc
Egyelőre rövidített nyitva tartással, de május 27-től ismét személyesen is várja vendégeit a belvárosi Tourinform iroda a Széchenyi utca 16. sz. alatt – írja keddi közleményében a MIDMAR.
 
Az irodában az újraindulást követően átmenetileg hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 9 és 13 óra között, kedden és pénteken délután 13-tól 16:30-ig van lehetőség személyes ügyintézésre. A vendégek és az iroda munkatársainak egészségét kiemelten fontosnak tartják a Tourinformban, ezért kérik, hogy a látogatók viseljenek szájmaszkot, és tartsák be a javasolt távolságokat.
 
A pünkösdi hosszú hétvégén a várható nagy vendégforgalom miatt a lillafüredi infopont fog működni, május 30-ától, szombattól pünkösd hétfőig 9:30 és 16:30 között a kisvonat állomásépületének bejáratánál. Az infoponton térképekkel, szolgáltatói kiadványokkal várják a turistákat.
 
Kiemelik, a Miskolc Pass Classic városkártya vásárlására és megújítására az MVK bérletpénztárainál továbbra is van lehetőség. Adatváltozás bejelentése vagy elveszett kártya cseréje mostantól ismét lehetséges a Tourinform irodában. A Miskolc Pass turisztikai kártyát továbbra is meg tudják vásárolni online a www.miskolcpass.com oldalon.
 
- Az elmúlt hetekben a hosszú home office-ban töltött időszakban sem pihentek az iroda munkatársai; olyan háttéranyagokat, terveket készítettek elő, amelyek a közeljövő munkáját segítik, hogy még gördülékenyebb legyen az ügyintézés, és még bővebb kínállattal várják az érdeklődőket. És ahogy korábban megszokhatták, csütörtökönként ismét küldik majd a Tourinformból a Bakancsban és tűsarkúban című heti programajánlót, hiszen lassan újraindul sok helyen az élet, így egy rövid programajánló és hasznos információ biztosan segít eldönteni, mivel töltsék a hosszú hétvégét – írja az irodát is üzemeltető MIDMAR.
 
Forrás: minap.hu
 
2013 © Miskolc Holding Zrt.