Miskolc Holding Zrt.

Miskolci Felnőttképző Központ Kft.

Tevékenység: 

A Miskolci Felnőttképző Központ magas szintű gyakorlati oktatást biztosít az iskolarendszerű szakképzést folytató iskolák diákjai számára és egyre nagyobb mértékben vesz részt a régió felnőttképzésében. A megrendelő vállalatok szakmai igényei alapján az OKJ-s szakképesítést adó programok mellett kompetencia alapú és nyelvi képzésekkel is foglalkoznak.

Hozzájárulnak mind a Miskolc Holding tagvállalatainak, mind a régió multinacionális vállalatainak felnőttképzési igényeinek megoldásához: a képzési szükséglet felmérésétől a képzési programok kidolgozásáig, megvalósításáig.

A versenyszféra mellett az államilag támogatott munkaerő-piaci képzési pályázatok is nagy hányadát képezik tevékenységüknek. Kiemelt jelentőségűek a gépészet szakmacsoportban meghirdetett programok.

Logó: 
Elérhetőségek: 
Cím: 3530 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u. 10.

Telefon: 46/781-918
Fax: 46/783-954

E-mail: info@miskolcifelnottkepzo.hu

Web: www.miskolcifelnottkepzo.hu

Rövid cégtörténet: 
2004.

Az Oktatási Minisztérium pályázatot írt ki a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében Térségi Integrált Szakképző Központok kialakítására, technikai feltételeinek javítására. Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint főpályázó a TISZK kialakítására konzorciumot hozott létre Mezőkövesd Város és Tiszaújváros Város Önkormányzatával, valamint a Miskolci Egyetemmel.

2009.

100% önkormányzati tulajdonban lévő társaságként megalakult a MITISZK Nonprofit Kft.

2013.

A Miskolc Holding Zrt. 3%-os tulajdonrészt szerzett a MITISZK Nonprofit Kft.-ben

2015.

A Miskolc Holding Zrt. 100%-os tulajdonosa lett a MITISZK-nek. Ezzel egyidejűleg a cég új neve Miskolci Felnőttképző Központ Kft.

Küldetés: 

Büszkén mondhatjuk, hogy a Miskolci Felnőttképző Központ Kft. az északkelet-magyarországi régió meghatározó felnőttképzési centruma. A hátrányos helyzetű személyek felzárkóztatása mellett a kis- és nagyvállalatok képzési szükségleteinek kiszolgálása is egyik fő feladatuk.

Mottójuknak megfelelően felnőttképzési tevékenységük során arra törekednek, hogy a képzésben résztvevők azonnal hasznosítható tudást szerezzenek, hatékonyan érvényesüljenek a munkaerőpiacon, illetve sikerrel alkalmazzák a megszerzett ismereteket jelenlegi munkahelyükön.

Szlogen:

„A piacképes szaktudásért”

Menedzsment szervezet: 

Dr. Gőz Péter - ügyvezető

2013 © Miskolc Holding Zrt.